Lesetips

Marx for begynnere – En kort innføring i Karl Marx’ tanker.

Revolusjonær praksis – Rød Ungdoms egen håndbok i hvordan drive revolusjonært arbeid. Full av korte tips og lengre tekster om alt fra arbeid med forskjellige saker til hvordan arrangere stand.

FrP- koden – Magnus E. Marsdal gir deg her en god innføring i norsk politikk, grunner til FrPs fremgang, Arbeiderpartiets svik og venstresidas mangler.

 

 

En sosialisme for vår framtid – Vil du lese om Rød Ungdoms sosialisme, les dette heftet. Boken tar for seg Rød Ungdoms sosialismeresolusjon.Her kan du lære mer om sosialistisk økonomi, miljøkamp under sosialismen, det sosialistiske demokratiet og sosialismens historie.

 

 

Søstre, kamerater! – Denne boka har betydd svært mye for mange kvinner både i Norge og ellers i verden. Søstre, kamerater! springer ut av det kvinnepolitiske miljøet i AKP på 80-tallet, som besto av kvinner som hadde skaffet seg erfaringer gjennom deltakelse i kvinnekampen på mange andre områder, som den organiserte kvinnebevegelsen, fagbevegelsen, felleskampanja mot porno og prostitusjon, krisesenterbevegelsen osv. Boka trekker dermed veksler på et vidt spekter av kvinnepolitiske erfaringer.

Det kommunistiske manifest – Noen ting går aldri av moten. Karl Marx og Friedrich Engels oppsumerer i dette lille heftet den revolusjonære bevegelsens mål og midler.

 

 

Vil du ha tak i alle disse heftene og bøkene på en lett og billig måte? Da kan du stikke en tur innom kontoret vårt i Hans Tanks gate 17, eller gå til Rød Ungdoms egen nettbutikk: http://rubutikk.no/

I biblioteket til Radikal Front legges ut bøker og hefter som lastes ned gratis som pdf-filer slik at alle som er interesserte kan skolere seg selv uavhengig av hvor stor bokhylla til familien er eller hvor mye penger en har. Sjekk det ut her: http://radikalfront.com/bibliotek/

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s