Marxismehelg

Hva er Marxismehelg?
Vi lever i en verden med mat og ressurser til alle. Likevel finnes det undertrykking, nød og sult. Makta er skeivt fordelt, og noen tjener på det. Ønsker du å lære hvorfor det er slik, og hvordan man kan bedre verden?

Marxismehelg er en leir der det skoleres i marxisme, der man diskuterer og snakker om hva man kan gjøre for å bedre situasjonen i Norge og resten av verden. Konferansen er for alle ungdommer, og fokuserer på ideologisk skolering. Du kan bli kjent med radikale, diskutere politikk og lære mye. Det blir et variert program, som passer deg uansett om du akkurat har blitt politisk eller har vært medlem i mange år.

Vi kan friste med flotte, kjente innledere og juleverksted, samt kulinarisk mat fra Blitz sin helt egne kokebok. Vi har også tilgjengelig fotballspill og biljard – kanskje tilogmed en PS3?

Ønsker du å være med? Så klart vil du det! Påmeldingsskjema finner du noen rader ned.

Arrangementet passer både for nybegynnere og de som er mer erfarne. Alle mellom 13 og 30 er velkommen!

Når og hvor er det?
14. – 16. desember. Ådnahall Fritidsklubb, Arna.

Hvor mye koster det?
200 kr for mat og opphold hele helgen. Hvis du har problemer med å betale, så kan det ordnes noe med styret.

Hvordan melder jeg meg på?
Send mail til bergen@sosialisme.no med følgende informasjon:

Navn:
Alder:
Mail:
Telefonnummer:
Allergier:
Annet:

Hvis dere  ønsker å lese mer om arrangementet, samt skryte over at dere skal være med på Marxismehelg, så kan dere ta dere en tur over på Facebook: https://www.facebook.com/events/380767251999749/

QR-kode

I tillegg har vi vært såpass teknologiske at vi har greid å skaffe oss en QR-kode for arrangementet. Det betyr at dere med smarttelefoner kan med en strekkodeleser-applikasjon lese av koden. Spre den gjerne rundt!

Advertisements

2 thoughts on “Marxismehelg

  1. Da har vi fått i orden to av Marxismehelgens innledninger! Astrid Olsen (mangeårig politisk aktiv i AKP, Rødt) skal holde innledning om «Kvifor eg er kommunist», der hun vil fortelle om historiske og teoretiske årsaker til at hun mener det hun gjør. Hun vil også komme til å fortelle litt om historia bak AKP m.m.

    Marte Teigen (tidligere nestleder for RU, og tidligere leder for Bergen RU) skal holde innledning om «Hva er fremmedgjøring?». Marte vil komme til å fortelle oss hva det er, og hvorfor det er langt fra ønskelig å havne i en situasjon der man blir fremmedgjort.

  2. Tilbakeping: Program for Marxismehelg | Bergen Raud Ungdom

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s