Praktisk program er for sommerleiren erlansert!

Her kan du lese om de ulike workshopsene du kan gå på under sommerleir 2012.

Noen av kursene har begrenset med plasser, disse kan du melde deg på ved å sende en e-post til ru@sosialisme.no.

Slampoesi-kurs
Noen ting er det best å se enn å lese om, slampoesi er en slik ting. Slampoesi kan kanskje beskrives som en blanding av poesiopplesning, rap og teatersport. Liv Guldbrandsen, kjent fra barne-TV og en av initiativtakerne til NM i slampoesi, kommer på sommerleir for å gi oss ei innføring!

Konserarrangørverksted
Camilla Karlsen fra Askøy RU, drivkraften bak flere konserter i Bergen/Askøy-området, kommer til Gulsrud for å lære deg hvordan du kan arrangere konsert i din by! Å arrangere konsert med lokallaget er sinnsykt fett, gir mediaoppmerksomhet og er ikke minst en god del jobb. Bli med å lær å lage konsert på den praktiske måten med Camilla!

Leiravis
Aviser skriver daglig om politikk, kultur, nyheter og selvfølgelig sladder fra hele verden. På Rød Ungdoms sommerleir kan du gjøre akkurat dette – for på Gulsrud skjer det nok av ting å skrive om! Gå inn i leiravisredaksjonen og sørg for at ingen konsert går uanmeldt, ingen innledning går ukommentert og ingen hemmelig måneskinnstur forblir hemmelig! Med Ole Mjelstad, redaktør i Rebell og Anja Rolland som fotoansvarlig. PS: Forutsetter litt ekstra arbeid utover tida satt av til praktisk program.

Bøllekurs
«Vil du lære mer om jentekamp? Om kjønnsroller, skjønnhetsidealer, jenteblader og porno, og hvilken virkning det har på oss? Vil du lære å snakke høyt i forsamlinger, å stoppe trakassering og om hvordan du kan få bedre selvtillit? Gjør som 15 000 jenter har gjort før deg, og meld deg på Rød Ungdoms bøllekurs!», står det på rødungdom.no. På Gulsrud kjører vi en egen miniversjon av bøllekursene, med Tomine Sanddal og Synne Skalstad som kursledere.

Radioverksted
Hvorfor nøye seg med leiravis som massemedium, når man også kan få radio? RadiOrakel, verdens første kvinneradio, kommer å hjelper oss med å lage tidenes leirradio.

Leserinnleggkurs
Klør det i fingrene etter å skrive? Vil du skrive et flammende innlegg om hvorfor boikott av Israel er riktig? Vil du bli lokalkjendis og få dine leserinnlegg på trykk? Eivind Trædal kommer på leir med gode råd og knep.

Tale- og debatt 1
Har du noen gang blitt satt fast i en vanskelig skattedebatt? Blir du utsatt for hersketeknikker og er usikker på hva du skal gjøre? Vil du vite hvordan akkurat du skal stikke deg frem, slå knockout på Unge Høyre og vinne debattene? Bli med på Tale- og debatteknikk nivå 1! For de helt nye på debatteknikk. Med Fredrik V. Sand, kjent fra Hank&Mari og tidligere sentralstyremedlem i RU.

Tale- og debatt 2
Har du lekt med tanken på å delta i skoledebattene, men er redd for å ikke kunne nok? Vil du vite hvordan du skal vinne debatten? Lysten på trening før valgkampen starter? Her har du sjansen til å gjøre noe med det!

Rød Ungdoms Tale- og debatteknikk nivå 2 venter på deg! For de med litt erfaring. Mari Eifring, tidligere leder i RU og nå partisekretær i Rødt, holder kurset.

Stensilkurs
Stensil er både kunst og politikk, og en god måte å markere seg og sitt budskap på. Blir du den neste Banksy?

Tormod Ytrehus lærer deg det du trenger for å starte med stensils.

 

 

Fighterkurs for jenter

Interessert i kampsport? Meld deg på dette kurset! På leir får vi en introduksjon i ulike kampsportstiler, som Thaiboksing og boksing. Siri holder kurs for de aller tøffeste jentene som kommer på RUs sommerleir.

Aksjonsverksted
Vi får besøk av våre gode kamerater i danske SUF som skal holde aksjonsverksted! SUF har flere ganger tidligere laga kule aksjoner, og nå kommer de til Gulsrud for å lære bort triks og tips til hvordan din aksjon kan bli bedre.

Bandverksted
Vil du spille i band, stå på scena og holde konsert? Nora Warholm og Per Alexander Fossheim hjelper deg med å ta steget fra øvingsrommet og ut i verden. Platekontrakt neste?

Volleyball
På Gulsrud er det ei veldig fin volleyballbane, så om du vil lære å spille volleyball er dette kurset du skal gå på! Marianne Friisberg Larsen og Hannah Johansen  tar med seg volleyballer til Gulsrud og du kan få lære å serve og smashe.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s