Sommeravslutning med Bergen RU

Den 21. juni arrangerer Bergen RU sommeravslutning for lokallaget og Askøy RU. Siden det er blitt meldt sol og varme i Bergen, blir det grilling, bading, soling og annet kos på Sandviken sjøbad, Elsero, Gamle Bergen.

Det blir oppmøte ved den Blå steinen klokken tre, så tar vi 4 Flaktveit-bussen til stoppet ved Sandviken Sykehus, og går samlet ned til Sandvikens sjøbad. Det er selvfølgelig mulighet for å komme senere også. Vi kommer garantert til å være der en del timer.

Hvis du ønsker å delta er det bare å gi beskjed på veggen under her, ta kontakt med et medlem av Askøy RU eller Bergen RU, møte oss ved den blå steinen, ringe, eller bare møte opp ved Sandviken sjøbad.

Bergen RU vil sørge for grill, grillmat og saft, men ta gjerne med mat og drikke om det er noe spesielt du ønsker. Om du har noen spesielle behov (vegetarianer, allergier osv.) er det viktig at du gir beskjed snarest mulig, eller bringer med din egen mat.
Hvis det skulle være noen tvil om du burde komme, så har vi tatt disse hipster-bildene for å illustrere hvor vakkert Sandviken Sjøbad nettopp er. Samtidig så håper vi også på at dette vil medføre en smule anerkjennelse innenfor det sistnevnte miljøet.

Du kan lese mer om arrangementet og hvem som har tenkt seg dit på Facebook. :
– https://www.facebook.com/events/117184411755592/

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s