Lagsmøte med Ship to Gaza

Som dere sikkert allerede har fått med dere, så pleier vi i Bergen Rød Ungdom å arrangere ukentlige møter på kontoret vårt i Vestre Torggate 6. Denne uken blir det litte granne forandringer i planen, vi har nemlig bestemt å holde lagsmøtet vårt på Ship to Gazas åpne møte, Gaza – myter og fakta.

Det vil først bli en introduksjon ved Line Khateeb, Palestinakomiteen i Norge. Etterfulgt av en fra Torstein Dahle, leder for STGN. Khateebs innledning vil omfatte myter og fakta om situasjonen i Gaza. På siden til Ship to Gaza skriver de følgende:

«Kva skjer eigentleg i Gaza? Får vi den rette informasjonen gjennom media, og kva vil Israel at Vesten skal tru? Line Khateeb vil avsløre kva som er fakta i denne innleiinga.»

Torstein Dahle deltok på den forrige Freedom Flotilla, som ikke kom seg lenger enn til Hellas. På innledningen hans vil han fortelle om de nye spennende planene for å bryte gjennom blokaden til Gazastripa. På planen står det sselfølgelig en ny flåte med forsyningar, men også andre spennende ting. Det er flott om du blir med og diskuter hvordan vi kan bidra!

Møtet starter klokken 18.00 på Scandic Bergen Hotell, Folkets hus 3. etasje. Det hadde vært flott om dere møter opp på kontoret til BRU 17.45.

Om du ønsker å lese mer om arrangementet, eller har lyst å lære mer om Ship to Gaza kan du gjøre det her:
– http://www.shiptogaza.no/
– http://www.facebook.com/events/381130078565321/

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s