Heisann, godtfolk!

Hei, og hopp! Da hadde Bergen Rød Ungdom offisielt returnert til bloggerverdenen! Vi vil gå utifra at vi har blitt dypt savnet av alle våre nære, og kjære, og at vi vil bli godt mottatt av nye mennesker.

Rød Ungdom er en revolusjonær, feministisk organisasjon, som kjemper for et klasseløst samfunn med mer rettferdig fordeling og et styrka demokrati. Hvordan vi har tenkt til å forandre verden skal vi komme tilbake til i senere blogginnlegg, så nå er det bare å glede seg!

Og det er ikke alt dere kan glede dere til… Vi har utrolig mye bra og spennende på programmet denne høsten, så dersom du bor i Bergensområdet – enten du er politisk interessert eller ikke – så anbefales du sterkt å være med!

Fra først til sist:

Høstleir, som blir arrangert på Radøy 12-14 november. Program vil bli lagt ut i eget innlegg (i tillegg til på facebook), pris blir 200 kroner for deltagelse, mat og sovested. Fantastisk, fantastisk, fantastisk mulighet, folkens! Dette blir bra!

Globaliseringskonferansen, 18-21 november, som du kan lese mer om på facebookgruppa. Globaliseringskonferansen vil foregå på Folkets Hus i Oslo.

Bøllekurs kjører nesten parallelt med Globaliseringskonferansen, og er fra 19-21 november. Bøllekurs er et selvtillitskurs for jenter, der du kan lære om kjønnsroller, hersketeknikker, skjønnhetstyranniet og mye, mye mer. Alle bøllekurs er i tillegg koselige og sosiale happenings der du får sjansen til å møte nye, herlige mennesker. Har du spørsmål, kan du henvende deg på facebookgruppa vår.

Og det er så utrolig mye annet bra som vil bli opplyst om i senere innlegg! Innlegg vil komme jevnlig, ettersom vi har et heidundranes flott blogg-team i Bergen RU som står ansvarlig for at denne bloggen er fin designmessig, innleggsmessig, og generelt sett fantastisk.

Vi håper du velger å følge vår blogg, og hvis du har spørsmål til oss og om vår politikk, kan du sjekke ut hjemmesiden til Rød Ungdom, eller enkelt og greit bare spørre i kommentarfeltet.

Vi har også lagsmøte hver tirsdag fra 18:00 til 20:00(pluss, minus), og det vil bli nærmere informasjon på bloggen om når det er åpne møter(dvs, alle kan komme). Kontoret vårt er i Vestre Torggate 6, rett ovenfor pastasentralen, for dere som vet hvor det er. Dere som ikke vet det kan sende en mail til Bergen@sosialisme.no, eller spørre i kommentarfeltet.

Ha en strålende fin dag, kveld og alt som er, og følg gjerne bloggen vår videre!

Kameratslig hilsen, Bergen Rød Ungdom.

Advertisements

One thought on “Heisann, godtfolk!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s