Studiesirkler

Da er Bergen Rød Ungdoms høstleir over med brask og med bram! Men det betyr slett ikke at det er slutt på moroa for året!

Vi skal fra nå av prøve å få i gang studiesirkler hver uke, i tillegg til lagsmøtet på tirsdag. På studiesirkler skal vi lære masse nytt om spennende saker, om alt fra kommunisme, sosialisme og feminisme til  Palestina og revolusjonær organisasjonspraksis.

Den første studiesirkelen blir mandag 22.10, med temaet grunnleggende Rød Ungdom-politikk, en perfekt anledning til å bli bedre kjent med hva Rød Ungdom står for! 

rulogo.png

Andre ting som skjer de neste ukene er debatt om kriminalisering av sexkjøp som arrangeres av Studentersamfunnet, og finner sted  klokken 19:15 på torsdag 11.10, bak Sardinen på Verftet. På mandag 15. oktober arrangerer International campaign against Coca-Cola innledning om vannforbruk og forurensing ved Coca-Cola sine fabrikker i India. Det er klokken 18:00 på samme sted, altså bak Sardinen på Verftet. 

Lørdag 13. oktober kl 13:00 ved Sjøfartsmonumentet arrangerer Raftostiftelsen en ny støttemarkering for Burma, der det blir appeller ved blant annet Ågot Valle og burmesere i eksil. Møt opp, gjerne i rødt, og vis din støtte!

 

Advertisements

One thought on “Studiesirkler

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s